Nani: "Titelstrijd niet tussen United en City"

zoem

De derby tussen Manchester United en Manchester City is nog nooit zo beladen geweest. De strijd tussen het oude geld en het nieuwe geld houdt de stad in de ban.

Verwacht wordt dat Manchester City zich dit seizoen eindelijk gaat mengen in de titelstrijd in Engeland. Maar Nani, vleugelaanvaller van Manchester United, meent dat er meer kanshebbers zijn. "Het is te vroeg om te stellen dat de titelrace alleen tussen ons en Manchester City gaat", aldus Nani. "Er zijn meer ploegen in de race. Zo presteert Chelsea ook uitstekend."

Aan de wil om te winnen ontbreekt het United niet, zegt de Portugees. "Als we dergelijke duels spelen, ben je automatisch gemotiveerd. Dat merk je aan iedereen. De hele ploeg is meteen scherp en wil niets liever dan winnen. Het wordt zeker een lastige wedstrijd. City heeft een fantastische spelersgroep en ze spelen goed voetbal."

"Iedereen is klaar voor de wedstrijd op Old Trafford. We hebben vertrouwen getankt door midweeks in de Champions League met 2-0 te winnen van Otelul Galati. Ik kan niet wachten tot het zondag is", zo concludeert Nani.