Drie nieuwe maps BF3 onthuld

Mday

Vandaag zijn op het Battlefield Blog verschillende maps onthuld die speelbaar zijn in de multiplayer van Battlefield 3. Over een paar weken komt de game uit en maker DICE geeft daarom steeds meer informatie over de inhoud van de game. We hebben de nieuwe maps even op een rijtje gezet.

Operation Firestorm
Operation Firestorm
Volgens ontwikkelaar Niklas Astrand past Atacama Desert (van Bad Company 2) met wat puzzelen bijna drie keer in deze grote woestijnmap. Het is voor alle speltypes geschikt, en volgens DICE een van de grootste maps die ze hebben.

Tehran Highway
Tehran Highway 

Deze map speelt zich af in Teheran, waar men vecht om de grote snelwegen van de hoofdstad. Deze nachtmap is erg op infanterie gericht, maar heeft ook voertuigen.

Damavand Peak
Damavand Peak
Damavand Peak heeft zijn startpunt op een opvallende plek: bovenop een metershoge berg. Spelers die daar beginnen moeten hoe dan ook een keer naar beneden, en daarom wordt de map intern 'Basejump' genoemd. Vooral in Rush moet het een interessante map zijn om te spelen.

Morgen moeten er weer een aantal maps worden onthuld. Battlefield 3 moet over een paar weken uitkomen voor PS3, Xbox 360 en Windows.