LinkedIn geeft meer informatie over next-gen xbox

Kn0x

Er zijn weer wat cv's op het internet verschenen. Nou gebeurt dit wel dagelijks maar als je bij Microsoft werkt, moet je wat voorzichtiger omgaan met dit soort informatie. Op LinkedIn zijn namelijk vier cv's verschenen van mensen die aan een next-gen Xbox aan het werken zijn. 

Jeff Faulkner werkt momenteel als creative director aan 'Next-Gen Xbox', terwijl Jonathan Harris bezig is met 'Designing the next generation of entertainment' als senior creative director. Patrick Corrigan spendeert zijn tijd met 'UI and branding supporting next-gen XBOX on all forms of media' en als laatste is er Joe Langevin die als stagiair bezig is om 'electromagnetic interference in next-gen devices' te voorkomen. 

Een next-gen Xbox werd al enkele malen genoemd dit jaar maar tot nu toe is er nog niks officieels naar buiten gekomen. Andere bronnen denken weer dat de nieuwe generatie consoles pas in 2014 of mogelijk zelfs later zal verschijnen. Tot die tijd moeten we het doen met mensen die hun cv's overal laten rondslingeren.