[CL] Geen verrasssingen in opstelling Ajax

Niels (DerMeister)

Trainer Frank de Boer stuurt vanavond in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid dezelfde elf spelers het veld in die afgelopen zaterdag ook startten in het competitieduel tegen FC Twente. Gregory van der Wiel was lang twijfelgeval, maar vandaag werd bekend dat hij fit genoeg is om te starten.

Ook Theo Janssen maakt gewoon deel uit van de basis-elf. De laatste dagen was er weer discussie rondom zijn positie binnen Ajax, maar De Boer liet daarop nogmaals weten totaal niet te twijfelen aan Janssen.

Aan de kant van Real Madrid krijgt de jonge Fransman Raphael Varane een basisplaats. Aangezien Marcelo geschorst is en Pepe en Fabio Coentrão wegens blessures niet inzetbaar zijn, mag de achttienjarige Fransman vanaf de eerste minuut starten.

Opstelling Real Madrid: Iker Casillas, Sergio Ramos, Raphael Varane, Ricardo Carvalho, Álvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Sami Khedira, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Kaká, Karim Benzema

Opstelling Ajax:
Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Vurnon Anita, Siem de Jong, Theo Janssen, Christian Eriksen, Miralem Sulejmani, Kolbleinn Sigthorsson, Derk Boerrigter