Vlaar: "Jammer dat de vrije trap er in ging"

Sjors (Sj0rSz)

Feyenoord ging vanmiddag onderuit in de wedstrijd tegen AZ (2-1). De Rotterdammers kwamen in de eerste helft nog op voorsprong, maar zagen deze in de tweede helft verdampen. Daarnaast kreeg Kelvin Leerdam een rode kaart voor onbesuisd inkomen.

"Toen we met tien man kwamen te spelen, kwamen we er niet meer aan te pas", liet aanvoerder Ron Vlaar na afloop van het duel aan Eredivisie Live weten. "We kregen nog wel een kans via Ruben (Schaken, red.), maar dan valt toch die 2-1. Dat is heel zuur."

Feyenoord liet in de eerste helft prima voetbal zien en kwam zelfs op voorsprong. "De 1-0 was gewoon een goede goal en gingen met een voorsprong de rust in. Het is jammer dat je het niet volhoudt en dat de vrije trap erin ging toen we het redelijk onder controle hadden. Uiteindelijk verlies je hem dan nog."

Over de rode kaart van Leerdam was Vlaar duidelijk. "Ik kon niet goed zien wat er gebeurde, maar hij was wel te laat. In mijn ogen was het overdreven, maar dat was op het moment dat ik het beoordeelde."