Ramos en Engelaar blijven vooralsnog bij PSV

Sjors (Sj0rSz)

Cássio Ramos en Orlando Engelaar lijken de komende maanden nog in het shirt van PSV spelen. Dit liet technisch directeur Marcel Brands vandaag weten.

Ramos wil zijn geluk in de winter opnieuw gaan beproeven en hoopt dan op een ploeg uit Brazilië. "We hebben aangeboden zijn contract te ontbinden, waardoor hij de komende periode zou kunnen inspringen bij een club in nood," aldus Brands over de situatie rondom de doelman. "Hij heeft ervoor gekozen om bij PSV te blijven en zijn kans te wagen in december in Brazilië, als de markt weer open is."

Voor Engelaar waren een aantal Engelse ploegen in de markt, maar dit resulteerde uiteindelijk niet in een transfer. Brands: "Er is belangstelling geweest van twee Engelse clubs, Middlesbrough FC en West Bromwich Albion. Zij wilden de mogelijkheden onderzoeken om Orlando te halen. Volgens zijn zaakwaarnemer was er ook sprake van nog een buitenlandse club, maar die heeft zich nooit bij PSV gemeld en dat is mij dus ook niet bekend."

PSV deed op de slotdag van de transfermarkt nog uitstekende zaken door Tim Matavz (FC Groningen) en Jetro Willems (Sparta Rotterdam) aan te trekken. Daarnaast kozen Género Zeefuik (N.E.C. Nijmegen), Otman Bakkal (Feyenoord) en Youness Mokhtar (FC Eindhoven) dit seizoen voor een andere werkgever. Zij worden namelijk verhuurd.