Game of the Decade-toernooi - tweede ronde - dag 4

Kevin (KoosyNL)

Vandaag is vierde dag van de tweede ronde van de Game of the Decade-toernooi. Vandaag staan er weer vier games klaar. Welke verdient het om naar de derde ronde te gaan?

Heavy Rain
Heavy Rain wist de harten van spelers te veroveren door de onorthodoxe manier van spelen, de prachtige graphics waarbij de personages niet van echte acteurs zijn te onderscheiden en het diepgaande en serieuze verhaal.

Battlefield 1942
First Person Shooter gezet in Tweede Wereldoorlog. In de game kan je voertuigen besturen zoals helikopters, jeeps en zelfs tanks. BF42 was de grote concurrent van Call of Duty in de tijd en overtrof zijn collega op meerdere fronten.

Uncharted: Drake's Fortune
Actie-adventure game voor de PlayStation 3 waarbij je met Nathan Drake op zoek gaat naar goud en geluk. Samen met je partner Sully verken je interessante gebieden en puzzel je je een weg naar rijkdom. Ondertussen kom je veel vijanden, puzzels en nieuwe gebieden tegen.

Wolfenstein: Enemy Territory
Deze game was volledig gratis te downloaden en dat zorgte voor nogal een grote groep spelers. Het was een vervolg op Return to Castle Wolfenstein in multiplayervorm, en het werkte perfect. Veel gratis updates bleven uitkomen en het spel werd met de maand beter.