Level-5 laat meer van Ni no Kuni zien

Pheno

Uitgever Level-5 heeft nieuwe screenshots voor Ni no Kuni vrijgegeven. Het spel komt 17 november uit voor PlayStation 3 en zal 8800 yen, omgerekend 80 euro, kosten. Ook is de officiële site geüpdated.

Ni no Kuni wordt ontwikkeld door Level-5, maar alle graphics worden gemaakt door de animatiestudio Ghibli, dat in Japan groter dan Disney. Het verhaal gaat over een kleine jongen, Oliver, die zijn moeder verloren heeft, wat ook nog zijn schuld is. Verdrietig als hij is, sluit Oliver zich op in huis. Van een vrouw krijgt hij een handgemaakte pop die door zijn moeder ooit is gemaakt. Wanneer hij weer moet huilen, komen er tranen op de pop. Dan gebeurt er iets wonderlijks, de pop komt tot leven en vertelt dat hij Shizuku heet. Hij leeft in een andere wereld, die verbonden is met deze wereld. De andere wereld is in gevaar en Oliver gaat de wereld van Shizuku redden en proberen zijn moeder te vinden in de andere wereld.

Liefhebbers van animatiestudio Ghibli hopen nog steeds op ander nieuws van Level-5: komt het spel uit in het westen en zo ja, wanneer? Lees de preview nog eens en bekijk de screenshots hieronder en hoop met ons mee dat Level-5 inziet dat we in het westen ook wachten op Ni no Kuni

Ni no KuniNi no Kuni

Ni no KuniNi no Kuni

Ni no KuniNi no Kuni

Ni no KuniNi no Kuni

Ni no Kuni