Laatste Fallout New Vegas DLC in september

Roy

Bethesda heeft bekendgemaakt dat de vierde en laatste DLC voor Fallout New Vegas op 20 september verschijnt. De DLC komt beschikbaar voor PC, PS3 en Xbox 360 en kost op elk platform ongeveer een tientje. In Lonesome Road, zoals de DLC heet, wordt het verhaal van de zesde koerier afgesloten.

In Lonesome Road neemt de originele zesde koerier contact met je op en hij zal je vertellen waarom hij weigerde om de Platinum Chip af te leveren. Om het volledige verhaal te horen zul je echter met Ulysses op pad moeten naar het land van The Divide, een landschap dat door aardbevingen en stormen in tweeën is gescheurd.

Naast Lonesome Road verschijnen er ook nog twee kleinere DLC-bundels: Courier's Stash and Gun Runners' Arsenal. Deze twee komen beide beschikbaar op 27 september.

Courier's Stash (Xbox LIVE voor 160 Microsoft points, PlayStation Network en Steam voor €1.99) geeft de speler direct toegang tot de vier pre-order bonussen (The Caravan Pack, Classic Pack, Mercenary Pack en Tribal Pack) welke allemaal unieke wapens en uitrusting bieden.

Gun Runners' Arsenal (Xbox LIVE voor 320 Microsoft points, PlayStation Network en Steam voor €3.99) verhoogt het aantal unieke wapens, mods, kogels en recepten die je kunt vinden in de Mojave Wasteland.

Fallout