FOK!sport leden willen best topsporter zijn

Frank (franklop)

Het meerendeel van de FOK!sport bezoekers zou wel een topsporter willen zijn. Dat blijkt uit de poll die de afgelopen dagen te vinden was op FOK!sport. Liefst 247 van de 419 stemmers (59%) zeiden wel een topsporter te willen zijn. Daarbij moet wel worden aangetekend dat er 108 personen (25,8% van het totaal) dit alleen willen zijn als ze ook daadwerkelijk prijzen kunnen winnen.

Naast deze 247 stemmers zijn er ook nog 50 (11,9%) die best een topsporter zouden willen zijn, maar dit alleen willen doen als het een aansprekende sport is. Een kleine dertig procent van stemmers geeft aan geen interesse te hebben in een bestaan als topsporter. 87 stemmers geven aan dat ze hun leven daarvoor niet zouden willen opgeven, terwijl 35 man topsport niet gezond vind.

Het blijkt zelfs dat enkele users een topsportverleden achter zich hebben. Zo is MrLowenhart topsporter geweest en ook Rekkie heeft een verleden in de sport. De laatste zou er zijn huidige leven er echter niet voor op willen geven. "Echter toen ik topsporter was, was het mijn lust en mijn leven. Op dat moment was dat heerlijk en leek er geen ander leven te bestaan," zei Rekkie in de reactie op de poll. "Sport blijft echter de belangrijkste bijzaak in mijn leven."