Sno: "Ik zal laten zien dat ik helemaal fit ben"

Wessenator

Evander Sno heeft vandaag een eenjarig contract getekend bij promovendus RKC Waalwijk en is blij met zijn beslissing. De middenvelder wil bij de club uit Brabant laten zien dat hij er nog is.

"Ik wil doorgaan waar ik gebleven was en me verder ontwikkelen. Ik ben een tijdje terug al door de club benaderd. Toen besloot ik een gesprek te arrangeren. Dat gesprek verliep positief, waarop ik besloot naar RKC te gaan", vertelde Sno op de officiële clubsite.

"Het voornaamste is dat ik aan voetballen ga toekomen. Ik wil laten zien dat ik er nog ben en vooral genieten. Ik heb nu twee wedstrijden van ze gezien. RKC heeft een goed team. Ik zal laten zien dat ik helemaal fit ben. Dit is positief voor mij en voor de club; een win-win-situatie. "

Eerder deze zomer was de 24-jarige middenvelder dichtbij een transfer naar het Italiaans Genoa. Helaas kwam de ex-Ajacied niet door de medische keuring vanwege de problemen die hij in 2010 had met zijn hart. Er waren geen nieuwe complicaties aanwezig maar door zijn verleden kwam hij niet in aanmerking voor een spelerslicentie.

Mogelijk maakt Sno vrijdag zijn debuut voor RKC Waalwijk, de club gaat dan op bezoek bij Roda JC.