[WIN!] Awesome prijzenpakket Cowboys & Aliens

shiz

Cowboys & Aliens draait vanaf volgende week 25 augustus in de bioscoop. Een mooie gelegenheid voor FOK! om onze users kans te laten maken op een leuk prijzenpakket rond de film. In Cowboys & Aliens combineren Daniel Craig en Harrison Ford samen met regisseur Jon Favreau de traditionele western op een verrassend originele manier met science fiction.

Daniel Craig speelt een eenzame cowboy die in het ruige woestijnstadje Absolution aanvankelijk buitengesloten wordt. Maar wanneer het stadje aangevallen wordt door buitenaardse indringers, blijkt deze mysterieuze revolverheld de enige persoon die de dorpelingen kan leiden in een strijd tegen de gezamenlijke vijand.

In samenwerking met Universal Pictures International mag FOK! 5 prijzenpakketen weggeven. 4 Winnaars krijgen 2 vrijkaarten om Cowboys & Aliens in de bioscoop te gaan bekijken en krijgen daarbovenop een gave sweater. De winnaar van de hoofdprijs krijgt bovenop dat zelfde pakket ook nog eens een erg cool laserkeyboard. Om hierop kans te maken beantwoord je de vraag die je hier kunt vinden.

cowboysaliens_clg_fp.jpg
Meedoen kan tot en met 24 augustus 2011