ADO wil sleutelspelers langer binden

Olga Kroeders

ADO Den Haag heeft Wesley Verhoek, Jens Toornstra en Lex Immers contractverlenging aangeboden. De Haagse club wil het contract van de desbetreffende spelers openbreken en met minimaal een jaar verlengen. Dat bevestigen trainer Maurice Steijn en commissaris Paul Beyersbergen aan NUsport. De club wil snel actie ondernemen, onder meer omdat het vorige week ook al Timothy Derijck verloor aan PSV.

"Ze staan er voor open, omdat ze denken nog niet klaar te zijn bij ADO", aldus Steijn. "Ze hebben niet voor niets al wat lucratieve aanbiedingen afgeslagen." Immers en Verhoek waren beiden eerder al dichtbij een vertrek uit Den Haag. Respectievelijk Feyenoord en Nottingham Forest wilden de aanvallers graag vastleggen, maar een transfer ketste om uiteenlopende redenen af.

Immers en Toornstra liggen nog tot 2014 vast in Den Haag. Eerstgenoemde speler verlengde onlangs al zijn contract. Verhoek heeft nog een contract tot 2012. Beyersbergen heeft er goede hoop op dat de spelers niet meer zullen vertrekken. "Mijn gevoel zegt dat ze alle drie blijven."