Game of the Decade-toernooi - Dag 26

Kevin (KoosyNL)

Vandaag dag 26 van de Game of the Decade-competitie. Welk van de onderstaande games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Call of Duty 2
Call of Duty 2 werd, net als zijn voorganger, ontwikkeld door Infinity Ward. De game speelde zich weer af in de Tweede Wereldoorlog maar kende verbeterde graphics en gameplay door het gebruik van een nieuwe engine.

Dungeon Siege
Dungeon Siege was een nieuwe dungeon-crawler waarbij de focus ligt op het verzamelen van loot. De game combineerde RPG-elementen met intense actie.

Guilty Gear X2 #Reload
Het succesvolle Guilty Gear X2 kwam met #Reload naar de PC. Deze beat-em-up deed veel gamers nog het meest denken aan Street Fighter 2.

Peggle
Deze verslavende game is al op vele platformen verschenen. Doel is om de rode kegeltjes aan te tikken met een vallend balletje waarbij zoveel mogelijk punten in zo weinig mogelijk beurten gehaald moeten worden.

Samorost
Ontworpen door student Jakub Dvorský, Samorost was een point-and-click adventure die gratis te verkrijgen was via de Amanita Design website. In de game moet je een gnome door verschillende puzzels loodsen.

Tetris DS
Tetris is wellicht één van de meest succesvolle en verslavende puzzel-games ooit. Met deze versie kwam hij naar de DS met nieuwe modi waarbij de blokken bestaande uit vier kleine blokjes natuurlijk centraal staan.

Viva Piñata
De kleurrijke wereld van Viva Piñata is in gevaar door monsters die de schattige wezentjes die in de wereld leven kapot willen slaan om snoep te verkrijgen. Jij moet tuinen aanleggen om het de Viva Piñata naar hun zin te maken en ze zo te verzamelen.