Arshavin heeft genoeg van de roddels

Sjors (Sj0rSz)

Andrei Arshavin werd in de afgelopen periode voortdurend in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en FC Anzhi Makhachkala. Deze verhalen werden de wereld in geholpen, omdat de contractbesprekingen met Arsenal niet van een leien dakje gingen.

Arshavin heeft inmiddels genoeg van geroddel en heeft hier eigenhandig een einde aan gemaakt. "Er worden allemaal dingen verzonnen op internet," aldus de Rus tegenover Sky Sports. "Ik heb meer dan eens gezegd dat ik dit seizoen in de kleuren van Arsenal zal spelen. Real Madrid? Zelfs niet voor al het geld ter wereld teken ik bij die club. Real is een taboe voor mij als bewonderaar van FC Barcelona."

Ook het Russische FC Anzhi Makhachkala hoeft dus niet op de komst van Arshavin te rekenen. "Arsenal is mijn club. Ik ben trouwens niet eens gecontacteerd door iemand van Makhachkala."

Arshavin heeft bij The Gunners nog een overeekomst tot het einde van dit seizoen. De Russische speler staat sinds 2008 in Londen onder contract. Daarvoor speelde hij voor Zenit St. Petersburg.