Modern Warfare 3 ook naar Nintendo DS

Redactie

Gamers met een Nintendo DS kunnen dit najaar ook Call of Duty: Modern Warfare 3 spelen. De Nintendo 3DS wordt niet ondersteund. Dat heeft gameuitgever Activision onthuld via het eigen weblog One Of Sword. Het was al bekend dat het schietspel wordt uitgegeven voor de Xbox 360, Playstation 3, Windows en Nintendo Wii.

Gamestudio N-Space is sinds 2008 verantwoordelijk voor de Nintendo DS-versies van de gameserie Call of Duty. Op Facebook laat N-Space weten dat het produceren van een DS-game in plaats van een 3DS-titel een keuze is geweest van de uitgever.

Volgens het Australisch bureau voor leeftijdsclassificaties OFLC gaat de game Call of Duty: Modern Warfare 3: Defiance heten. Activision heeft nog geen details over het spel voor de Nintendo DS onthuld. Eerdere DS-spellen binnen de serie boden bijvoorbeeld een andere verhaallijn.

Vorige week werd bekend dat Modern Warfare 3 ook op de Nintendo Wii te spelen zal zijn. Deze versie wordt gemaakt door Treyarch, het bedrijf achter Call of Duty: Black Ops. De versies voor de Xbox 360, Playstation 3 en Windows komen uit de stal van Infinity Ward.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ligt vanaf 8 november in de winkel.


Modern Warfare 3 ook naar Nintendo DS