Vidic: "Klaar voor het seizoen"

Olga Kroeders

Manchester United-aanvoerder Nemanja Vidic won gisteren met zijn club de Community Shield op Wembley. Volgens de Serviër ligt United op schema voor de nieuwe jaargang.

In gesprek met The Mirror laat de 29-jarige verdediger weten dat hij erg blij is met de eerste prijs van dit seizoen. "We hebben laten zien dat we klaar zijn voor het nieuwe seizoen", aldus Vidic. United boog op Wembley een 2-0 achterstand om in een 2-3 overwinning.

"We hebben een uitstekende prestatie neergezet door de achterstand om te buigen. Zeker in de tweede helft hebben we goed voetbal op de mat gelegd", vervolgt Vidic. "Ondanks die achterstand kunnen we tevreden zijn over de gehele wedstrijd, we waren beter."

Op de vraag wat manager Sir Alex Ferguson in de rust heeft gezegd is Vidic duidelijk: "Gewoon doorgaan waar we mee bezig waren", laat de captain weten. Manchester United dicteerde in de eerste helft ook het spel, maar kwam ongelukkig op een 2-0 achterstand. Uiteindelijk besliste Luis Nani het duel met twee treffers.