Metro: Last Light grafisch beter op pc

wc-eend

Metro: Last Light zal de opvolger zijn van Metro 2033. De game die ontwikkeld wordt door 4A Games krijgt een speciale engine die ervoor zorgt dat de game tijdens het ontwikkelen hetzelfde blijft op de vier platformen waar hij voor uitkomt. Het zal wel mogelijk zijn om de pc-versie nog mooier te maken dan die al is.

Voor veel gamers was Metro 2033 een soort paradepaardje voor hun pc. Door een goede pc te hebben waren de graphics van Metro 2033 erg mooi en dat kon je dan weer showen aan je vrienden. Ook met Metro: Last Light zal dit mogelijk zijn aangezien de ontwikkelaars continu nieuwe grafische kaarten ook betrekken bij de ontwikkeling van het spel.

Met de nieuwe engine van het spel kan de ontwikkelaar ook meer doen met de omgeving in het spel. Er zullen meerdere objecten zijn in het spel die kapot kunnen gaan en ook gebruik zullen maken van de verbeterde physics die de engine kan produceren. Metro: Last Light zal volgend jaar uitkomen voor Xbox 360, PS3 en pc. Een Wii U-versie is ook in de maak.