Game of the Decade-toernooi - Dag 16

Wesley Oudijk (Wessiej)

Vandaag dag zestien van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande acht games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Beyond Good & Evil
In Beyond Good & Evil spelen we met Jade, die een baantje heeft als fotograaf. Jade komt erachter dat er mensen gesmokkeld worden en duikt dieper in een groots complot. Deze actie-adventure wordt door velen gezien als één van de betere games die je gespeeld moet hebben.

Demon's Souls
Demon's Souls staat vooral bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad. Ondanks de frustratie die de game weet op te wekken kunnen fans de game toch maar niet neerleggen door de donkere sfeer en het interessante vecht-systeem.

God of War: Chains of Olympus
De God Of War-serie kwam in 2008 ook naar de PSP met Chains of Olympus. Deze game wordt nu nog steeds gezien als een van de betere PSP-spellen. De ouderwetse God of War-gameplay voor onderweg.

Killer7
Diegene die dit pareltje op de Gamecube/PS2 hebben gespeeld kunnen alleen maar zeggen: que?!? Een spel dat bijna niet te begrijpen is dankzij al zijn vaagheid, maar toch o zo tof is.

Need for Speed Hot Pursuit 2 (2002)
'Vroegah' was de Hot Pursuit-serie ook al levendig en kwamen er topgames van uit. Wat te denken van de 2002-versie van Hot Pursuit 2? Racen in de mooiste auto's, afrekenen met de politie en dat alles op een prachtig eiland. Wat wil een mens nog meer?

Rythm Heaven DS
In de DS-periode was er één genre die bijzonder populair was, namelijk ritmegames! Een van de betere games die daar vanuit kwamen was Rythm Heaven DS. Heerlijk rustgevend genieten van de ritme.

Super Monkey Ball 2
Het concept van aapjes rollen in deel één was erg populair geworden dus kwam er al snel een sequel van de game uit. Niet zonder succes, want het is een erg goede game geworden die het nog steeds goed doet bij veel mensen.

Trials HD
Een van de spectaculairste games op Xbox Live Arcade moet toch wel Trials HD zijn. De bedoeling is om met een dirtbike bizarre levels te passeren. Frustrerend lastig, maar o zo goed.