J.J. Abrams werkt aan Star Trek 2

CoJackso

J.J. Abrams is in een vergevorderd stadium van onderhandeling voor de regie van Star Trek 2. De regisseur is verantwoordelijk voor de eerste Star Trek-film en wil zich volgens de Amerikaanse filmsite Deadline ook verbinden aan deel twee.

Filmstudio Paramount heeft Star Trek 2 gepland voor 29 juni, maar die releasedatum wordt waarschijnlijk niet gehaald. De premièredatum wordt vermoedelijk ingenomen door G.I. Joe: Retaliation.

Abrams werkt met drie schrijvers aan het scenario van Star Trek 2, maar heeft nog niet getekend voor de regie. De productie van het vervolg op Star Trek uit 2009 begint waarschijnlijk in januari. Star Trek 2 zou dan eind volgend jaar of begin 2013 in de bioscopen komen.

De cast van de tweede verfilming van de populaire sciencefictionserie blijft waarschijnlijk dezelfde. Chris Pine speelt weer de hoofdrol van Captain James T. Kirk en Zoe Saldana kruipt weer in de huid van Uhura. De laatste film die Abrams regisseerde is Super 8. Die sciencefictionthriller draait vanaf 11 augustus in de Nederlandse bioscopen.


'J.J. Abrams regisseert Stark Trek 2' (Foto: Novum)