Agüero twittert: "Ik ben City-speler"

Jeffrey

Sergio Agüero stapt definitief over naar Manchester City. De aanvaller maakt dat zelf bekend via zijn officiële Twitter-account.

"Ik ben nu al speler van Manchester City. Ik ben erg blij met deze club en met deze stad. Iedereen bedankt voor het verwelkomen en de ontvangst!", zo twittert Agüero vanavond. Daarmee is er definitief een einde gekomen aan de transfersoap rondom de Argentijn. Manchester City en Atlético Madrid moeten het nieuws nog wel definitief bevestigen.

Eerder vandaag liet Agüero via hetzelfde medium al op weg te zijn naar de Engelse club. "Net geland in Manchester. We hoeven slechts nog enkele details af te ronden", schreef de Argentijn. "Alles is verder in kannen en kruiken."

City zal diep in de buidel moeten tasten voor de aanvaller, die begin dit jaar zijn contract bij Atletico Madrid met twee jaar verlengde tot medio 2014. Naar verluid kost Agüero zo'n 42 miljoen euro. Ook Real Madrid had lange tijd interesse in de Argentijn, die nu dus definitief voor een Engelse transfer kiest.


Agüero: "Ik ben City-speler" (Foto: proshots)