S. Lens ontkent interesse in El Hamdaoui

Jeffrey

Sigi Lens heeft verbaasd gereageerd op de opmerkingen van Danny Blind. Volgens de technisch directeur van Ajax heeft Mounir El Hamdaoui over belangstelling niet te klagen.

Lens heeft naar eigen zeggen echter helemaal geen aanbiedingen ontvangen. "Ik vraag me af over welke aanbiedingen Blind het heeft", zo vertelt hij aan NuSport. "We hebben onlangs nog om de tafel gezeten met de Ajax-directeuren Jeroen Slop en Henri van der Aat. Zij lieten nadrukkelijk weten dat er geen interesse was voor Mounir. Dat klopt ook, anders hadden wij dat wel geweten toch?"

El Hamdaoui werd eerder in verband gebracht met PSV, waar trainer Fred Rutten liet weten dat de Marokkaan welkom was in Eindhoven. Concreet werd de club echter nog niet en Lens liet dan ook weten nog geen contact te hebben gehad met de Eindhovense club.

El Hamdaoui zou een voorkeur hebben voor een buitenlandse transfer, maar zou volgens Lens wel oren hebben naar een transfer naar PSV. Momenteel komt de Marokkaanse aanvaller uit voor Jong Ajax, waar hij gister liet weten 'geen problemen mee te hebben'. Eerder sloeg hij een uitnodiging van het Turkse Trabzonspor af.