Game of the Decade-toernooi - Dag 11

Kevin (KoosyNL)

Vandaag dag elf van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande acht games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham Asylum is één van de weinig goede superhelden-games van de afgelopen tien jaar. Een interessante open-wereld, toffe karakters en een zeer verslavend vechtsysteem zorgde ervoor dat de game vaak de award voor GOTY 2009 binnen wist te slepen. Hierdoor is net natuurlijk een grote kandidaat voor GOTD.

Dark Cloud
Een RPG gecombineerd met een RTS, een goed verhaal en een adventure, dat is hoe Dark Cloud zichzelf omschrijft. Je speelt een personage genaamd Taon die toevallige in handen komt van een blauwe steen. Hiermee begint een groots avontuur.

Gears of War 2
Het vervolg op het zeer goed ontvangen Gears of War. Deel twee was, zoals de makers al hadden voorspeld, bigger, better and more badass met nieuwe wapens en nog meer manieren om je vijanden op gruwelijke wijze uit te schakelen.

inFAMOUS
In inFAMOUS kreeg je als Cole door mysterieuze omstandigheden elektrische superkrachten. In een chaotische stad waar anarchie heerst kun je deze gebruiken om goede of juist slechte daden te verrichten. De game kent een innovatief parkour-systeem in een grote open wereld waar je kan doen en laten wat je wilt.

Monster Hunter
In Monster Hunter staat het jagen op monsters centraal. In de grote open wereld kom je veel monster tegen die je kunt verslaan. Dit kun je in je eentje doen of met de hulp van anderen.

Ratchet & Clank: Crack in Time
Er is iets mis gegaan met de tijd en dus is het aan Ratchet en zijn maatje Clank om het op te lossen door platformactie in combinatie met puzzels. Deze tweede grote Ratchet & Clank-game voor PlayStation 3 verscheen exclusief voor dat platform in 2009.

Still Life
In Still Life speel je FBI Special Agent Victoria McPherson die bezig is om een aantal moorden op te lossen. Ze komt erachter dat haar opa 70 jaar geleden vergelijkbare moorden probeerde op te lossen. In de game wissel je af tussen Victoria en haar opa en probeer je de crimineel te pakken.

Time Hollow
In Time Hollow speel je Ethan Kairos die opzoek is naar zijn vermiste ouders. Met zijn Hollow Pen heeft hij de mogelijkheid om portalen te openen in het verleden.