Transfergeruchten zaterdag

RGS

Het is de laatste dagen rustig geweest met de geruchten omtrent de transfers. Fábregas is niet met Arsenal meegegaan op toer, rond Sneijder is het rustig en na wat bewegingen tussen clubs is het overwegend stil. Omdat veel geruchten met betrekking tot Nederlandse clubs door FOK!sport gepost worden, worden hier de belangrijkste geruchten vanuit het buitenland kort weergegeven. 

In de Spaanse media wordt geschreven dat met de komst van Sánchez Ibrahim Afellay verkocht zou kunnen worden aan Tottenham Hotspur. De vice-president van Barcelona, die in Londen is om met Arsenal te praten over Cesc Fábregas, zou op de terugweg stoppen bij Tottenham om een eventuele verkoop te bespreken. De Spurs zouden op advies van Rafael van der Vaart een bod overwegen op Arjen Robben. De kans dat Robben naar White Hart Lane komt is klein omdat hij dan Champions League voetbal inruilt voor een kans op de voorronde Champions League volgend jaar. (Metro), (Footybunker)

Chelsea heeft het bod op Tottenham Hotspur-speler Luka Modric verhoogd naar bijna 40 miljoen euro. Harry Redknapp blijft standhouden en wil met geen mogelijkheid afscheid nemen van zijn middenvelder. (Guardian)

Volgens de manager van Neymar blijft de Braziliaan tot 2012 bij Santos. De aanvaller zal vervolgens erg graag richting Real Madrid vertrekken. (goal.com)

De geruchten dat Carlos Tévez naar Internazionale gaat worden steeds sterker. Helemaal nu de Argentijn op zijn vakantie is gezien met Marco Branca, de directeur van de technische staf van Inter. (The Telegraph)

Juan Mata heeft van zijn club Valencia groen licht gekregen om met andere clubs in onderhandeling te treden. Arsenal is één van de clubs die in verband wordt gebracht met de vleugelspeler, hij gaat dan wel 22,7 miljoen euro kosten. Verder heeft Arsène Wenger gezegd dat Samir Nasri of een nieuw contract tekent deze zomer of vertrekt richting Manchester City. (Guardian), (Metro)