Game of the Decade-toernooi - Dag 6

Kevin (KoosyNL)

Vandaag dag zes van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande acht games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura
Als enige overlevende van een zeppelin-crash zal je in deze RPG op zoek moeten naar de origine van een mysterieuze ring. Als speler ben je niet de enige die achter de ring aan zit en zal je voor verschillende facties moeten uitkijken die een oogje op de ring hebben.

Command & Conquer: Red Alert II
In Red Alert 2 kun je kiezen uit de Sovjets en Allies waarmee je de andere fractie het leven zuur zult maken. Snelle RTS-gameplay zette het succes van het eerste deel voort.

Final Fantasy X
De wereld is in gevaar door 'Sin' en aan jou de taak om de wereld te redden. Final Fantasy X schreef geschiedenis door de eerste Final Fantasy te zijn waarbij voice-overs gebruikt werden in de cutscenes.

Hitman: Blood Money
Als huurmoordenaars van de ICA systematisch worden gedood trekt Agent 47 erop uit om erachter te komen wie dit op zijn geweten heeft. Hij krijgt het niet makkelijk want hij is de volgende op de lijst.

Metal Gear Solid 4
De langverwachte finale van de Metal Gear Solid-serie waarin we een oude Snake spelen. De game was aan alle kanten over de top met prachtige graphics, intrigerende eindbazen en een zeer uitgebreid stealth-systeem.

Professor Layton and the Curious Village
Puzzels: dat is waar het in de wereld van Professor Layton om draait. Onder elke steen en achter elke struik ziet de professor wel een puzzel. Deze moet je oplossen om de geheimen en de mysteries van The Curious Village op te lossen.

Soul Calibur 2
Soul Calibur 2 zette de trend van zijn voorganger voort met snelle 3D gevechten. Nieuwe karakters, betere graphics en subtiele veranderingen in de vechtmechanieken maakten van deze game een groot succes.

De Sims
Het idee van The Sims is simpel. Maak je poppetje aan, kleed hem zoals je wil en laad hem (of haar) een eigen leven leiden. De gamevariant van je eigen leven (of zoals jij je leven het liefst had zien lopen). De game was vanaf het begin een succes en vele addons volgden dan ook snel.