Johnny Depp bundelt krachten met Disney

Redactie

Johnny Depp maakt nog twee films met producent Disney. De acteur werkt al met de filmmaatschappij aan de western The Lone Ranger en is onderhandeling voor een vijfde Pirates-film. Depp gaat mogelijk daarnaast ook in twee andere projecten spelen, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Het productiebedrijf Infinitum Nihil van Depp werkt met Disney aan een verfilming van de tv-serie The Night Stalker uit de jaren zeventig. De serie gaat over een journalist die mysterieuze misdaden onderzoekt. De misdaden houden altijd verband met bovennatuurlijke of buitenaardse krachten.

Het tweede filmproject gaat over de vrijheidsstrijder Paul Revere, die tijdens de Amerikaanse Revolutie in 1775 de Amerikanen waarschuwde voor een Britse invasie. Het scenario voor de biografie wordt geschreven door Lee en Janet Batchler, bekend van Batman Forever.

De 48-jarige Depp werkt momenteel aan de vampierfilm Dark Shadows van Warner Bros en keert daarna weer terug naar Disney voor The Lone Ranger. Over de productiedata van de twee nieuwe films is nog niets bekend.


Johnny Depp bundelt krachten met Disney (Foto: Novum)