Officiële poster voor Conan the Barbarian

dekatophetspek

De meest legendarische barbaar aller tijden zal deze zomer terugkeren op het witte doek. Al bijna 8 decennia lang leeft hij voort in de verbeelding van het publiek, in proza en stripvorm, zowel op het grote doek als op het kleine scherm, in computerspellen en op allerhande gebruiksartikelen, maar Conan's avonturen in de Hyboriaanse eeuw komen binnenkort als nooit tevoren tot leven in een kolossale 3D actie en avonturenfilm getiteld Conan the Barbarian.

Een zoektocht die begint als een persoonlijke wraakactie van de brute Cimeriaanse strijder draait uit op een episch gevecht met gigantische rivalen, afschrikwekkende monsters en onmogelijke keuzes, als Conan realiseert, dat hij de enige hoop is om de grote naties van Hydoria te redden, van de dreiging van een bovennatuurlijk kwaad.

In de afgelopen weken zagen we al een aantal trailers en posters, maar via de website van Fandango is nu de officiële poster voor de film gelanceerd. De poster ademt de sfeer van een jaren 80 avonturenfilm uit. In de film zien we, naast Jason Momoa als Conan, Ron Perlman, Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, en Saïd Taghmaoui. 

Conan the Barbarian draait vanaf 18 augustus in de Nederlandse bioscopen.

 Conan poster
Conan the Barbarian