Durex zoekt 1.000 veelgebruikers

Djeez

Wie tussen de 18 en 30 jaar is en zich graag veilig en wel een slag in de rondte neukt, is er nu goed nieuws. Durex zoekt namelijk duizend jongeren die voor het merk condooms willen testen. Kandidaten moeten niet te beroerd zijn om naar Zweden te verhuizen, want de actie gaat uit van de Zweedse tak van Durex.

"Wij bieden flexibele werktijden, een harde maar bevredigende baan, geen uniform of training nodig, en je kunt komen wanneer je wilt - maar bij voorkeur niet voortijdig", staat er in de vacature op de site van de condoomgigant te lezen. Durex vraagt niets meer van hun kandidaten dan dat ze onder de 30 zijn en bereid zijn de fabrikant te helpen hun product te verbeteren.

"Hoewel het misschien lachwekkend klinkt, is de missie bloedserieus", verklaart Claus Albertsen, Marketing Manager bij Durex. Indien sollicitanten beschikken over een goed karakter, een passie om uit te blinken, empathie, nieuwsgierigheid en het potentieel te prikkelen, zijn ze volgens de rubberfabrikant de ideale kandidaat.

Volgens Albertsen is het beroep van condoomtester zowel belangrijk als wellustig, aangezien zij moeten helpen het seksleven van vele mensen te verbeteren. "We hopen dat onze testers het veilig en plezierig vinden om een ​​condoom te gebruiken en dat ze het goede nieuws verder willen verspreiden."

Alle testers dingen automatisch mee naar prijzen als een weekendje weg in een hotel of een tas vol seksspeeltjes; ongeacht hun prestaties. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een T-shirt met de tekst 'Ik test condooms' en een pakje condooms van Durex. Wie wil solliciteren, heeft nog tot augustus de tijd om zich in te schrijven.