Campbell: "Arsenal heeft 'big-time' spelers nodig"

donroyco

Voormalig Arsenal-speler Sol Campbell geeft aan dat zijn oude broodheer een aantal door de wol geverfde spelers behoeft om het laatste zetje te geven. De clubloze routinier vindt dat Arsenal-coach Arsène Wenger voornamelijk de focus moet leggen op de verdediging. Volgens Campbell is dit een voorwaarde voor het behalen van prijzen. "Wenger heeft absoluut een doelman en iemand in de achterste linie nodig", aldus de 36-jarige speler tegenover Daily Mail.

"De centrale verdedigers bij Arsenal zijn goede voetballers. Het probleem zit hem echter in de samenhang, elke wedstrijd eist weer andere aspecten van elke speler. Daarom moet Wenger misschien een ander type verdediger in die zone plaatsen, iemand die de verschillende wedstrijden goed aan kan voelen. Het is goed om afwisseling in de verdediging te hebben, want elke wedstrijd vraagt weer een andere insteek", zo laat de verdediger weten.

"Soms heb je big-time spelers nodig en daarom moet Wenger misschien voor een paar oudere spelers die gepokt en gemazeld zijn in de Premier League. Die kunnen Arsenal het laatste zetje in het Europese voetbal geven."