Neymar: "Ik voel me gelukkig bij Santos"

donroyco

Braziliaans international Neymar wordt al langere tijd veelvuldig gelinkt aan een overstap naar Europa, maar het grote talent voelt zich nog altijd goed bij Santos. Real Madrid en Chelsea zijn twee van de topclubs zijn die interesse zouden hebben getoond in Neymar.

Zijn zaakwaarnemer Wagner Ribeiro kan geen uitsluitsel geven over de nabije toekomst. "Ik weet niet of hij naar Real gaat. In het voetbal is alles mogelijk", zei hij tegen Spaanse media.

De 19-jarige Neymar hoeft niet per se weg bij Santos. "Ik voel me hier gelukkig, omdat ik op dit moment mijn doelpunten maak voor deze club. Ik weet niet hoe de toekomst eruit ziet. Ik heb nog een contract bij Santos en ik weet niet of ik naar het buitenland ga vertrekken", aldus de spits.

De jonge Neymar kwam onlangs nog in actie met Brazilië in de oefeninterland tegen Oranje (0-0). In eigen land wordt de aanvaller beschouwd als het grootste talent sinds legende Pelé. Neymar zou Santos ongeveer veertig miljoen euro moeten opleveren, maar de vraag is of hij weg wil.