Jol hoopt op versterkingen bij Fulham

André

Martin Jol heeft zin in zijn nieuwe baan bij het Engelse Fulham. Met voorzitter Mohamed Al Fayed heeft hij al een goed onderonsje gehad over mogelijke nieuwe spelers.

"Met de voorzitter heb ik een goed gesprek gehad over de selectie en welke versterkingen we nodig hebben. Hopelijk kunnen we één of twee goede spelers krijgen", zei Jol bij de club.

Jol heeft eerder al in de Premier League gecoacht bij Tottenham Hotspur en weet nog wat van zijn vier jaar bij die club. "Een paar spelers ken ik al uit mijn tijd bij Tottenham. Danny Murphy, Stephen Kelly en Simon Davies zijn op en top professionals. Ik ben ook een fan van Moussa Dembélé."

De trainer heeft altijd terugverlangd naar de Engelse competitie. "Ik ben erg blij dat ik terug ben in de Premier League, helemaal bij een club als Fulham. Ik geloof dat ik zelfs als speler nog op Craven Cottage heb gespeeld. Het stadion ademt voetbal en ik kwam er altijd heel graag. Ik kon ook naar andere landen, maar ik heb altijd op een nieuwe kans in Engeland gewacht."