Justin na zien eigen seksscène een emotioneel wrak

CoJackso

De seksscène die Justin Timberlake moest doen voor zijn nieuwe rol in de comedy Bad Teacher is hem niet in de koude kleren gaan zitten. De 30-jarige zanger en acteur, die in de film het bed in duikt met zijn ex Cameron Diaz, vond het verschrikkelijk om zichzelf terug te zien. "Ik heb het een keer teruggezien en ik heb er emotionele schade aan overgehouden."

Van de opnames herinnert hij nog dat regisseur Jake Kasdan flink wat aanwijzingen moest geven. "Jake bleef maar scheeuwen: lelijker kijken! Meer verwrongen! En ik probeerde ondertussen niet in lachen uit te barsten", biecht Justin op tegen Access Hollywood, die tijdens de pikante opname ook zelf de camera mocht hanteren.

Volgens het 30-jarige multitalent was het overigens niet lastig om opnieuw de lakens te delen met zijn ex. "Ik heb dat helemaal niet zo gezien. We kennen elkaar natuurlijk, maar ik zag het als één van de grappigste scènes ooit."

Justin en Cameron hadden bijna vier jaar lang een relatie. Begin 2007 besloot het stel uit elkaar te gaan. Bad Teacher gaat in Nederland op 23 juni in première.


Justin emotioneel wrak na zien eigen seksscène (Foto: Novum)