[E3] Nieuwe God of War zekerheidje volgens Forbes

Kevin (KoosyNL)

De God of War-trilogie mag dan zijn afgesloten met het derde deel in de serie dat afgelopen jaar is verschenen, toch gaan er veel geruchten over een vierde deel in de serie. Volgens Forbes zal een nieuwe God of War morgen tijdens de Sony persconferentie op de E3 aangekondigd worden.

Volgens Forbes zal er een "nieuw 3D avontuur" aangekondigd worden wat zou betekenen dat het een game voor de PlayStation 3 zal zijn. Sony Santa Monica, die de vorige God of Wars voor de consoles heeft ontwikkeld, gooit nog extra kolen op het vuur door in een Tweet te zeggen dat ze met acht games op de E3 zullen staan.

#SMStudio has 8 games from our talented external teams at E3 this year. A shit load of devs worked really hard the last few weeks.

Op een vraag welke dit waren gaven ze aan dat er vier hiervan onaangekondigde titels zijn. Kans bestaat dus dat één van deze titels een nieuwe God of War is.

“[Eat, Sleep, Play's] Twisted Metal, [Lightbox's] Starhawk, Sound Shapes, [thatgamecompany's] Journey + 4 others that are not yet announced.”

De persconferentie van Sony zal morgenochtend om 02:00 plaatsvinden. FOK!games zal live verslag doen van de conferentie. Voor al het andere E3 nieuws kunnen jullie hier terecht.

God of War 3