'Engelse interesse in Martin Jol'

donroyco

Nu Fulham FC en Aston Villa gisteren afscheid namen van hun manager, zingt de naam van Martin Jol rond in de Engelse Premier League. Volgens het Algemeen Dagblad zijn de twee Engelse clubs geïnteresseerd in de diensten van de Scheveninger.

Fulham kreeg gisteren te horen dat manager Mark Hughes zijn contract inleverde bij de Londense club, terwijl Gérard Houllier wegens gezondheidsproblemen niet in aanmerking kwam voor een nieuwe verbintenis. Martin Jol zit momenteel zonder werk nadat hij in december jongstleden vertrok bij Ajax. De trainer kon destijds niet voldoen aan de verwachtingen en in goed overleg werd zijn contract ontbonden. Jol was in het verleden al werkzaam in de Premier League bij Tottenham Hotspur en zou naar verluidt wel oren hebben naar een nieuw overzees avontuur.

In de zomer van 2010 toonde Fulham al interesse in de voormalig trainer van onder meer RKC Waalwijk en Hamburger SV. Ajax lag toen dwars en liet de trainer niet gaan. In de zoektocht naar een nieuwe manager is de Londense club opnieuw bij de 55-jarige trainer uitgekomen.