VVV vindt bod AZ en ADO op Boymans niks

Olga Kroeders

ADO Den Haag en AZ hebben begin deze week een bod op Ruud Boymans neergelegd bij VVV-Venlo. De club vindt de bedragen echter nog niet goed genoeg.

De 22-jarige Boymans kan op genoeg interesse van Eredivisieclubs rekenen. AZ was de eerste die zich officieel voor de spits meldde, daarna volgde ADO. Ook NAC Breda en N.E.C. Nijmegen zouden interesse in Boymans hebben. ADO en AZ zijn echter degene die eerder deze week ook daadwerkelijk een bod op de speler hebben uitgebracht.

VVV vindt de geboden bedragen tot nu toe niet bepaald indrukwekkend. "Ze waren niet dusdanig dat wij met de clubs om tafel gaan zitten", reageert technisch directeur Mario Captein tegen Voetbal International. Boymans heeft nog een contract van één jaar lopen bij VVV.

De club probeerde een aantal maal om de verbintenis met de spits open te breken en hem te overtuigen te blijven, maar Boymans wil graag een stap hogerop. Bij AZ wordt hij gezien als de opvolger van Graziano Pellè, die komend seizoen voor Parma speelt. Voor ADO zou hij de vervanger worden van de zo goed als zeker vertrekkende Dmitry Bulykin.