Roda JC en Skoubo willen samen verder

Olga Kroeders

De Deen Morten Skoubo lijkt een langer verblijf bij Roda JC tegemoet te gaan. Dit blijkt uit een gesprek dat hij gisteren had met de clubleiding.

Technisch directeur Gerard Wielaert is positief over het gesprek dat hij gisteren had met Skoubo. "We hebben het nog niet over geld gehad, maar uit ons gesprek is wel gebleken dat er mogelijk een opening is. Op korte termijn zullen we om tafel gaan om dit verder te bespreken", vertelt hij in Dagblad De Limburger.

De Deense spits speelde de afgelopen twee seizoenen bij Roda JC op huurbasis van FC Utrecht. Afgelopen seizoen speelde hij twintig wedstrijden voor de Limburgse ploeg en scoorde hij zes keer. Vaak was hij ook aangever voor zijn landgenoot Mads Junker.

Skoubo is nu transfervrij, dus hij kan zelf bepalen waar hij volgend seizoen speelt. Roda JC heeft ook laten weten dat het een tweede bod van het Belgische Zulte-Waregem op Davy de Fauw heeft afgewezen. De Fauw wil zelf graag naar de Belgische club, maar Roda vraagt een hogere transfersom.