'Ook PSV wil Wijnaldum vastleggen'

donroyco

In navolging van FC Twente heeft ook PSV interesse getoond in Georginio Wijnaldum. Het televisieprogramma Voetbal International wist dat maandagavond te melden. Ook het Engelse Everton zou in de race zijn om een handtekening van de Feyenoord-jongeling.

De Rotterdammers zouden zo'n vijf miljoen willen hebben voor Wijnaldum. Voor PSV zou dit geen probleem zijn. Feyenoord houdt dus serieus rekening met een vertrek van de middenvelder. Wijnaldum heeft bij Feyenoord nog een contract tot 2012. Vorige week werd bekend dat technisch directeur Martin van Geel nog een poging ging wagen Wijnaldum te verleiden tot contractverlenging. Tot op heden is er nog geen akkoord bereikt tussen beide partijen. Nu er meerdere interesse is, lijkt een verlenging ver weg.

Wijnaldum kende een prima seizoen in Rotterdam-Zuid. De middenvelder maakte veertien doelpunten en speelde alle competitiewedstrijden. Bij Twente moet hij de opvolger van de naar Ajax vertrekkende Theo Janssen worden. Bij PSV zou Orlando Engelaar wel eens naar het buitenland kunnen vertrekken.