Stekelenburg: "Fantastische aanbieding van Ajax"

Niels (DerMeister)

Maarten Stekelenburg, die afgelopen weekend met Ajax kampioen van Nederland is geworden, is zeer te spreken over de contractverlenging van Ajax. Tegenover NUsport liet de doelman weten de aanbieding in beraad te hebben.

Er heeft verder nog geen club kenbaar gemaakt interesse te hebben in Stekelenburg: "Er is niets. Nul komma nul. De enige aanbieding die ik heb gekregen is van Ajax om mijn contract te verlengen. Nou die heb ik in beraad. Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin en heb veel respect voor de directie."

Stekelenburg voelt zich thuis bij Ajax en zal de club niet voor de eerste beste club uit het buitenland verlaten: "Ik ben altijd prima behandeld. Vanuit dat respect hebben we vorige week maandag met ze gesproken. Er is me een fantastische aanbieding gedaan en er staat een tweede gesprek gepland. Maar het heeft te maken met wat er nog op mijn pad komt."

Manchester United wordt al lange tijd genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van Stekelenburg. Zelf is de doelman duidelijk over de Engelse ploeg: "Wie daar niet wil voetballen, is niet goed bij zijn hoofd.”