"L.A. Noire oorspronkelijk op zes DVD's"

Kevin (KoosyNL)

Eerder hadden we voor jullie het bericht dat L.A. Noire, die deze week in de winkels zal liggen voor de PlayStation 3 en Xbox 360, op maar liefst drie DVD's zou verschijnen voor de console van Microsoft. Toch heeft Team Bondi er veel werk aan gehad om de game op deze drie schijfjes te krijgen

Brendan McNamara van Team Bondi heeft laten weten dat de inhoud van de game op een moment maar liefst zes DVD's bedroeg. Door alles goed te comprimeren hebben ze het uiteindelijk voor elkaar gekregen om alles op 'maar' drie schijfjes te proppen.

“It took a lot of effort to get down to three discs – I think we were on four or five or six at one point – and to get it onto one Blu-ray. We’re pretty pleased that we got it down to that in the end.”

Volgens Brendan McNamara staan zij en Rockstar erom bekend om grote games te maken. Het speelveld in L.A. Noire zou de grootste zijn die zij en Rockstar ooit hebben gemaakt. De wereld zit vol met detail en ook zit er 21 uur aan door acteurs ingespeeld materiaal tussen.

De eerste reviews van de game zijn inmiddels verschenen en de game lijkt erg goed te scoren. Hou FOK!games in de gaten voor onze review van de game.

L.A. Noire