N.E.C. versterkt zich met Platje

Olga Kroeders

N.E.C. Nijmegen heeft zich verzekerd van de diensten van Melvin Platje. Als de 22-jarige transfervrije aanvaller van FC Volendam de medische keuring doorstaat, zal hij een contract voor twee jaar tekenen, waarbij N.E.C. een eenzijdige optie heeft voor een verlenging met 1 jaar tot 2014.

Platje is een aanvaller die op meerdere posities in de voorhoede kan spelen. Dit seizoen trof hij in 33 wedstrijden maar liefst 21 maal doel voor FC Volendam.

Technisch Directeur Carlos Aalbers: "Melvin Platje is een speler die de kwaliteit bezit om in het 16 meter gebied altijd gevaarlijk te zijn, zowel met doelpunten als met assists".

Platje over zijn overgang: "N.E.C. is een prachtige club met een talentvolle spelersgroep. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij N.E.C. mijn kwaliteiten in de Eredivisie kan laten zien. Na een gesprek met Alex Pastoor verheug ik me enorm op onze samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn aanpak, mijn ontwikkeling een positieve impuls kan geven", aldus de nieuwste aanwinst van N.E.C.