Maak je eigen seksslaaf in Saint Row: The Third

Pheno

THQ en Volition kondigen met trots de Saints Row Initiation Station aan waarin spelers de meest bizarre personages kunnen creëren, delen en downloaden om er later met te kunnen spelen in Saints Row: The Third. De Saints Row Initiation Station zal gratis beschikbaar zijn op Xbox 360, PlayStation 3 en pc voor de release van Saints Row: The Third dit najaar.

Speel als personages geïnspireerd door jouw favoriete zelfvernietigende beroemdheden, prima donna - professionele atleten, of als Steelports nieuwste verklede superheld ( of superschurk).

  • Bewaar jouw creaties en deel ze met vrienden. Download andere personages voor eigen gebruik en pas ze aan zoals je wilt.
  • Creëer een eigen dynamisch duo samen met een vriend en maak Steelport onveilig in de co-op mode. Cowboy en Indiaan? Dominatrix en seksslaaf? Tag-team worstelpartners? Laat het maar over aan jouw eigen (zieke) fantasie.

Als een speciale bonus zullen vroege kopers van Volitions komende destructieve game Red Faction: Armageddon, vroegtijdige toegang krijgen tot de Initiation Station. Spelers zullen een 'early-access'-code ontvangen voor de release van Saints Row: The Third

Saint Row 3