High end pc-features van Deus Ex

Pheno

In Deus Ex: Human Revolution zijn spelers met behulp van AMD Eyefinity in staat om het spel te spelen op maximaal vijf breedbeeldschermen. Er is ook ondersteuning voor 3D en DirectX 11. Dit heeft Eidos Montreal bevestigd. Pc-eigenaren met zware pc's hebben dus wat om naar uit te kijken.

"In Deus Ex: Human Revolution sta je dicht bij andere personages, tijdens dialogen bijvoorbeeld", zegt Jurjen Katsman, hoofd van het pc-team dat het spel port naar het platform. "Het gebruik van de DirectX-feature 'tessellation' om ze er beter uit te laten zien helpt om de wereld en de personages meer geloofwaardig over te laten komen, wat belangrijk is in een game die veel op het verhaal leunt zoals Deus Ex: Human Revolution".

Julien Bouvrais, hoofd van de technologie-afdeling bij Eidos Montreal, voegt toe: "Als het gaat om DirectX 11 of AMD-specifieke functies die we gebruiken, we willen ervoor zorgen dat ze iets toevoegen aan het spel en er niet zo maar in zitten, zonder doel".

In onderstaande video beschrijven producer David Anfossi, game regisseur Jean-Francois Dugas en art-director Jonathan-Jacques Belletête de functies. Deus Ex: Human Revolution verschijnt 26 augustus voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Nog even sparen dus voor een monsterpc om echt het onderste uit de kan te halen.