Tales of Graces F website-update

Roy

Namco heeft de website voor Tales of Graces F een update gegeven. Er staat een nieuwe artwork op de site en er is een beschrijving gegeven van de game. Opvallend is dat de boxart en de console nog onbekend zijn, zeker als je de beschrijving ook daadwerkelijk leest...

In de beschrijving wordt gesproken over verbeterde graphics in HD-kwaliteit en PlayStation 3 wordt zelfs genoemd: "Experience all-new content exclusive to the PlayStation® 3" en "Enhanced HD graphics". Bij platform staat het volgende: "Coming Soon!". Is Namco in de war, of gaat de game misschien nog op meerdere platformen uitkomen? De oorspronkelijke game, Tales of Graces, verscheen op Nintendo Wii in Japan dus dat is een mogelijkheid. Daarnaast zijn er geruchten over een eventuele Xbox 360-release en komt NGP ook af en toe om het hoekje kijken.

Wat het uiteindelijk gaat worden, en wanneer de game uit gaat komen in Amerika is onbekend. Tales of Graces F komt niet naar Europa, dus we zullen hoe dan ook de game moeten importeren.

Tales