C. Ronaldo: "Het was Mission Impossible 4"

Peterselieman

Cristiano Ronaldo is niet blij met het optreden van arbiter Frank de Bleeckere gisteren in de halve finale van de Champions League. De Belg moest het ontgelden nadat Real Madrid er in de halve finale van de Champions League niet in slaagde om een 2-0 achterstand tegen aartsrivaal Barcelona ongedaan te maken.

"Het was Mission Impossible 4. Maar we zijn het gewend. We wisten dat het ging gebeuren. Met het doelpunt van Gonzalo Higuaín was niets mis," zei een kwade Ronaldo. De Portugees ging vlak na rust onderuit en nam bij zijn val Barça-verdediger Javier Mascherano ongelukkig mee, wat reden voor de Bleeckere reden was om af te fluiten. Luttele tellen later scoorde Higuaín voor Real een doelpunt. De wedstrijd eindigde dankzij doelpunten van Pedro en Marcelo uiteindelijk in 1-1.

Voor Real was deze actie genoeg om wederom het ongenoegen over een scheidsrechter te uiten. Vorige week was Wolfgang Stark de gebeten hond en gisteravond de Bleeckere. "Iedereen die verstand heeft van voetbal, weet dat Barcelona erg goed wordt beschermd. We moeten leren leven met die onrechtvaardigheid," zei Ronaldo die net als coach José Mourinho vindt dat Barcelona wel erg vaak bevoordeeld wordt.