MVV in gesprek met Van Dessel

Olga Kroeders

Kevin van Dessel staat mogelijk voor een terugkeer naar Nederland. De middenvelder heeft een gesprek met MVV achter de rug.

Het betrof een eerste, oriënterend gesprek tussen Van Dessel en trainer René Trost. De 32-jarige Belg leverde recent zijn contract in bij het Cypriotische APOP Kinyras Peyias. De club had de voormalig speler van Roda JC en VVV-Venlo al maanden geen salaris overgemaakt.

"Kevin is een interessante speler die mogelijk een versterking voor ons kan zijn", zegt Trost tegen De Limburger. "Het eerste gesprek was vooral bedoeld om te bekijken wat wij willen en wat hij wil. Even aan elkaar proeven. Over concrete zaken, zoals een contract, hebben we het nog niet gehad."

MVV heeft ook Alexander Stankov op het lijstje staan. De twintigjarige Macedoniër moet aan het einde van het seizoen weg bij Roda JC. Trost sprak eerder al eens met Stankov. "Stankov blijft op ons lijstje. Het is een jongen met een grote drive, hij zou goed in ons team passen. Maar aan de andere kant moet hij het wel allemaal nog bewijzen."