Hofland langer bij AEK Larnaca

Niels (DerMeister)

Kevin Hofland zal de komende seizoenen in actie blijven komen voor AEK Larnaca. Volgens Sport Promotion, dat de zaken van Hofland behartigt, kwam de verdediger met de Cypriotische ploeg een contact overeen tot medio 2013.

Dit seizoen komt Hofland, die onder contract staat bij Feyenoord, op huurbasis uit voor AEK Larnaca. De verdediger kwam al met Feyenoord en Larnaca overeen om dit ook volgend seizoen te doen. Samen met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen hebben ze met de ploegen een akkoord bereikt om het in 2012 aflopende contract bij Feyenoord om te zetten in een éénjarig contract bij AEK Larnaca.

Bij Larnaca heeft Hofland met vele landgenoten te maken. Ton Caanen is trainer van de ploeg, terwijl Jordi Cruijff in dienst is als technisch directeur. Tevens dragen Danny Schenkel, Edwin Linssen en Gregoor van Dijk het shirt van AEK Larnaca. "Mijn gezin heeft het geweldig naar de zin en sportief zie ik alle mogelijkheden om door te groeien met dit elftal”, liet Hofland weten.

Volg de verrichtingen van Kevin Hofland en andere voetballende landgenoten buiten Nederland in de rubriek 'Nederlandse voetballers in het buitenland'.