Driver: San Francisco verschijnt in september

Redactie

De herhaaldelijk uitgestelde race- en actiegame Driver: San Francisco is vanaf september verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Dat heeft game-uitgever Ubisoft dinsdag bekendgemaakt. Driver: San Francisco is de zesde game binnen de serie en betekent een herstart van de serie.

Het uitgeven van Driver: Parallel Lines in 2003 betekende het laatste deel van een serie die in 1999 zeer succesvol van start ging. In totaal zijn binnen de reeks veertien miljoen games verkocht. Oorspronkelijk zou Driver: San Francisco in oktober uitkomen. Het spel werd in november uitgesteld naar het nieuwe financiële jaar dat deze maand van start ging.

Driver: San Francisco is een actieracegame. In de schoenen van agent John Tanner is het de taak van de speler het misdaadsyndicaat van Charles Jericho op te rollen. Racen door de stad voert hierbij de boventoon.

Naast Driver: San Francisco werkt Ubisoft ook aan Driver: Renegade voor de Nintendo 3DS. Deze Nintendo 3DS-game wordt in het derde kwartaal verwacht en zou tegelijk met Driver: San Francisco in de winkel kunnen komen te liggen.