'Gomes moet weg bij Tottenham Hotspur'

Sjors (Sj0rSz)

Tottenham Hotspur-trainer Harry Redknapp heeft het gehad met eerste doelman Heurelho Gomes. De doelman zou door de club op de transferlijst worden gezet.

Volgens Engelse media zou de doelman het helemaal hebben verbruid na de vele blunders, die hij in zijn tijd bij Tottenham Hotspur maakte. De Brazilaanse doelman wisselde briljante reddingen met de meest bizarre flaters af. Zo ook vorige week in het Champions League-duel met Real Madrid, waar Gomes een op het oog eenvoudig schot van Cristiano Ronaldo verwerkte tot doelpunt.

Tottenham Hotspur zou al druk op zoek zijn naar een vervanger van Gomes. Er wordt gesuggereerd dat de namen van Diego Alves (UD Almería), Maksym Koval (Dynamo Kiev) en Shay Given (Manchester City) op het lijstje van Tottenham Hotspur staan.

Gomes staat sinds 2008 onder contract bij Tottenham Hotspur. Daarvoor beleefde de doelman zijn gloriedagen bij PSV. In Nederland ontpopte Gomes zich tot een van de beste doelmannen van de Eredivisie. Waar de Braziliaan naar toe gaat, is nog niet duidelijk.