Nieuwe start Lange Frans en Daniëlle met baby

Redactie

Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle van Aalderen zien de komst van hun tweede telg als het begin van een nieuw hoofdstuk. De twee maakten vorig jaar een lastige periode door waarin Daniëlle werd gearresteerd, maar zien de toekomst positief tegemoet.

"Als je kijkt naar vorig jaar en dit jaar is het echt een verschil van dag en nacht", vertelt Daniëlle aan Novum Nieuws. Het stel, dat ouders is van de 2-jarige Willem, besloot eind vorig jaar voor een tweede kind te gaan. "Dat het dan zo snel lukt, is voor ons echt officieel een nieuw begin."

Lange Frans kwam naar eigen zeggen in financiële problemen door zijn voormalig rapmaatje Baas B. Zijn vrouw werd in oktober gearresteerd nadat in haar auto een doorgeladen pistool werd gevonden toen ze verhaal ging halen bij Baas B. Inmiddels gaat het een stuk beter met Daniëlle. "Ik mag niet klagen. Het gaat zowel zakelijk als privé een stuk beter dan vorig jaar."

Hoewel veel negatieve berichten verschenen over het paar, kreeg Van Aalderen ook veel steunbetuigingen. "In mijn e-mailbox stroomden de lieve berichten binnen. Het heeft me vrij weinig gedaan wat anderen over me zeiden. Dat zijn mensen die mij niet kennen en het verhaal niet kennen."


Nieuwe start Lange Frans en Daniëlle met baby (Foto: Novum)