Vloet sprak al met kandidaten voor Sparta

Sjors (Sj0rSz)

Wiljan Vloet hoopt binnen afzienbare tijd de nieuwe hoofdtrainer van Sparta Rotterdam te presenteren. De club uit de Jupiler League heeft nog geen vaste vervanger van Jan Everse.

Vloet is momenteel nog bezig aan zijn laatste weken als hoofdtrainer bij N.E.C. Nijmegen. Daarna begint hij als technisch directeur bij de Kasteelclub. Hoewel hij nog onder contract in Nijmegen staat, is hij al druk bezig met gesprekken voor zijn nieuwe club.

"We weten dat supporters het snel willen weten, dus we doen ons best", zei Vloet maandag tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb al met verschillende mensen gesprekken gehad, ook vanavond weer. Ik hoop er heel snel uit te zijn, maar namen ga ik niet noemen."

Wie de nieuwe trainer van Sparta wordt, is dus nog onduidelijk. De namen die genoemd worden zijn huidig-hoofd opleidingen Pascal Jansen, Darije Kalezic van De Graafschap en Michel Vonk. "Ik lees en hoor alle namen ook", zegt Vloet. "Dat is ook logisch als je met mensen hebt samengewerkt. Maar het allerbelangrijkste is dat de juiste mensen iets weten zodra de beslissing gevallen is."